X

Hozzáadás a kedvencekhez

A rendszer most hozzáadja a kiválasztott síterepet/szállást/turnust a kedvencekhez!

HASZNOS TUDNIVALÓK


Kérjük, hogy a részvételi díj befizetése előtt az utakkal kapcsolatos FONTOS TUDNIVALÓKAT, UTAZÁSI FELTÉTELEKET, és egyéb tájékoztatókat (pl.: UTASTÁJÉKOZTATÓ az egyes szálláshelyekről) olvassa el,  mert ezek fontos információkat tartalmaznak és az UTAZÁSI SZERZÕDÉS részét képezik.

A foglalás menete

Amennyiben internetes oldalunkon szereplő utazási ajánlatainkból sikerült kiválasztania, majd megrendelnie az utat, erről írásos, előzetes visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre. A részvételi díj megfizetése történhet euroban, illetve forintban is. Azonos rendelési számhoz tartozó szállás, fakultáció, valamint utazás kiegyenlítése csak azonos pénznemben lehetséges.
Az euroban megadott részvételi díjak forintban történő fizetése esetén, az összeg beérkezése napján érvényes MNB árfolyam + 2 % kezelési költség számításával történik a beérkező összeg jóváírása.
A foglaláshoz a teljes részvételi díj 40 %-át átutalással, vagy közvetlenül, a következő bankszámla számokra fizetheti be a megadott határidőig (a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül). Az összeghez a buszos utazás árának 40%-a is hozzá tartozik.

Banki adatok:

ÁFÁ-s számla

Cégnévre kért ÁFÁ-s számla igényét, már a foglalásnál kérjük jelezni.

Általános tudnivalók

Szálláshelyeinken kizárólag teljes stúdiókat, apartmanokat értékesítünk, de a könnyebb tájékozódás végett minden esetben az egy főre eső árat adjuk meg.
Apartmanban, stúdióban és bungalóban történő elhelyezésnél, függetlenül attól, hogy hány személy részére veszik igénybe, mindig a teljes részvételi díjat kell megfizetni. Az üreságy felár tehát 100 %. Minden apartman, stúdió és a bungalók döntő többsége konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A szálláshely neve mellett szereplő “apartmanok ellátás nélkül" szöveg nem a lakás elrendezésére vonatkozik.
A lakások elrendezésére a szálláshelyhez tartozó ártáblázat fejlécében lévő megnevezés utal:

A lakások (apartmanok, stúdiók, bungaló) legfeljebb annyi főre vehetők igénybe, ahány főre jelezve vannak. A létszámba a gyermekek is beszámítanak, kivéve ahol ezt külön jelezzük.

Végtakarítás

A végtakarítástól függetlenül a konyhát, konyharészt minden esetben ki kell takarítani, el kell mosogatni, az edényeket, evőeszközöket, stb. helyükre kell tenni, a szemetest ki kell üríteni, és a szemetet a tárolóba elvinni.

Szálláshelyek besorolása

A szálláshelyek minősítését az adott ország besorolása alapján közöljük. Az egyes országok besorolásai jelentősen eltérhetnek egymástól.

Szolgáltatások

A szálláshelyek szolgáltatásait általában térítés ellenében vehetik igénybe Vendégeink, kivéve, ha külön jelöljük az ingyenes jelleget.

 Biztosítás

A részvételi díj betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási biztosítást nem tartalmaz, ezek internetes oldalunkon külön megköthetők. Utasbiztosítás megkötését az Európai Egészségbiztosítási Kártya mellé is javasoljuk.
Útlemondási biztosítás kizárólag az előleg befizetésével egyidejűleg köthető (összege a részvételi díj 5%-a a. Az önrész 20%)!

Egyéb költségek

Némely szálláshelyen a részvételi díjon fölül a helyszínen Vendégeinknek további költségeket (pl. üdülőhelyi díj, végtakarítás, áramfogyasztás stb.) kell fizetni. Az ezekre vonatkozó információkat az adott szálláshelynél, illetve az Utastájékoztatóban közöljük. Az itt valutában megadott árak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a megadott értékektől. A külföldi szolgáltatók fenntartják a jogot azok módosítására. A valutában megadott áraknál az adott szolgáltatást a helyszínen lehet, illetve kell megfizetni.

Távolságok

A katalógusban szereplő - méterben vagy km-ben - megadott távolságok tájékoztató jellegűek, körülbelüli értékeket jelentenek.

Parkolás

Az egyes szálláshelyeknél a parkolás nem minden esetben ingyenes, némely sícentrumban pedig kizárólag térítés ellenében lehet parkolni.
A részletekről érdeklődjön irodánkban!

Utastájékoztató

Legtöbb szálláshelyünkről készült ún. UTASTÁJÉKOZTATÓ, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz, és segít eligazodni a döntésben. Ezt befizetés előtt kérje irodánktól. Ezenkívül sípályatérképekkel, a szállásokról készült információs anyagokkal, fényképekkel tudunk rendelkezésére állni.

Képek

Az internetes oldalon található képek mintaképek, azok csak a szálláshely bemutatására szolgálnak, a valóságban a szálláshelyek ettől eltérhetnek.

Helyi képviselő

Ahol irodánk a katalógusban szereplő helyeken telepített idegenvezetőt nem alkalmaz, helyi képviselő a részvételi jegyen (voucheren) megadott partner, illetve a szálláshely recepciója.

Részvételi Jegy (voucher)

Kérjük, hogy a részvételi jegyet feltétlenül vigye magával, és elutazás előtt figyelmesen olvassa el, mert a szálláshely elfoglalására vonatkozólag fontos információkat tartalmaz, (érkezési, indulási idő, kulcsátvétel helye, mely némely esetben eltér a szálláshely megadott címétől, esetleg más településen van, telefonszám, melyen a kései érkezést jelenteni lehet, stb), valamint ez jogosít a megrendelt szolgáltatások igénybevételére.

Egyedi megrendelések (lekérések)

Ha Önnek más elképzelései vannak, mint amit az internetes oldalunkon szereplő utazási ajánlatokban talál, akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb helyet, vagy ha Ön már eldöntötte hová kíván utazni, megszervezzük útját. Egyedi megrendeléskor 35.-€ ( 10.000,-Ft ), vagy az Iroda által meghatározott mértékű lekérési díjat kell fizetni, amely összeg a részvételi díjba beszámít. Ha a megrendelt és lekért szolgáltatást Ön nem veszi igénybe, 35.-€ ( 10.000,-Ft) költséget számolunk fel. Az előleg fennmaradó részét (vagy az indulást megelőző 30 napon belül a teljes részvételi díjat) a külföldi partner visszaigazolását követően, az ügyintézőnkkel egyeztetett időpontig kell megfizetni.

Egyedi megrendelés szerint összeállított utazásnak (lekérésnek) minősül, ha jelentkezéskor (megrendeléskor) a szolgáltatásokat külön meg kell rendelni külföldi partnerünktől.
Egyedi megrendelésnek minősülhet továbbá a katalógusban szereplő utazási ajánlat is (vagy annak bizonyos turnusai, illetve szobatípusai), ha nem áll rendelkezésünkre szabadon árulható árualap.
Az egyedi megrendelés (lekérés) tényéről jelentkezéskor minden esetben tájékoztatjuk Vendégeinket!

Reklamáció

Ha Önt a síút folyamán irodánk vagy közreműködőjének hibája miatt bármiféle kellemetlenség vagy kár éri (nem, vagy csak részben teljesített szolgáltatások stb.), kérjük, hogy a helyszínen idegenvezetőnkkel vagy irodánk helyi képviselőjével közösen szíveskedjen a REKLAMÁCIÓ OKÁT RÉSZLETEZŐ JEGYZŐKÖNYVET fölvenni, mert irodánk csak ebben az esetben tud hatékonyan föllépni az Önt ért kár megtéríttetésében.

Helyi képviselő

Utazási irodánk az egyes szálláshelyeken (kivéve ott, ahol telepített idegenvezető áll Vendégeink rendelkezésére), magyar nyelvű asszisztenciát nem biztosít.

Érkezés, elutazás

A részvételi jegyen szerepel a szálláshely elfoglalásának illetve elhagyásának legkorábbi és legkésőbbi időpontja, valamint a szállás-hely neve és címe, vagy a kulcs átvételének helye. Amennyiben útközben kiderül, hogy a feltüntetett időpontig nem érkezik meg, kérjük jelezze ezt a részvételi jegyen megadott külföldi telefonszámon, hogy megbeszélhessék, milyen módon foglalhatja el a szálláshelyet.
A megadott időponton túl történő megérkezés esetén nem tudjuk garantálni a szálláshely érkezési napon
történő átvételélét.
Amennyiben az Utastájékoztatóban feltüntetett időpontoktól eltérően kíván elutazni, kérjük, hogy feltétlenül egyeztessen a helyi partnerirodával  a kaució visszafizetését illetően.

24 órás ügyeleti telefonszám

Az ügyeleti telefonszám a részvételi jegyen található.